LAG Fanø-Varde Generalforsamling

LAG Fanø-Varde Generalforsamling

17-03-2017, 11:22

Forfatter: Henry


LAG Fanø-Varde afholder generalforsamling den 6. april

 LAG Fanø-Varde afholder ordinær generalforsamling torsdag den 6. april kl. 19.00. Det foregår på Fanø på kultur- og spillestedet Realen, Niels Engersvej 5..

 

Det er valg til bestyrelsen. Der skal vælges i alt fire medlemmer, to bosiddende i Fanø Kommune og to fra Varde Kommune.

 - Jeg håber på et stort fremmøde til generalforsamlingen. Det er vigtigt, at man møder op fra lokalsamfundene for at valgt de bestyrelsesmedlemmer, som i de næste to år får ansvaret for at uddele LAG pengene til gode lokale projekter, udtaler Arne Haahr Hansen, formand for LAG Fanø-Varde.

- Det er et spændende bestyrelsesarbejde, hvor man får et godt indblik i, hvad der sker i lokalsamfundene i kommunen, og hvad de lokale iværksættere og ildsjæle går og arbejder med, forklarer Arne Haahr Hansen.

 Efter generalforsamlingen vil der være mulighed for at få inspiration med hjem, når tidligere modtagere af LAG midler vil vise billeder, fortælle om deres projekter og oplevelser med at søge LAG tilskud. Der vil selvfølgelig blive mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Så kom og oplev lokale ildsjæle berette om deres ”hands-on”-erfaringer med LAG programmet.

 Er man ikke allerede være medlem af LAG Fanø-Varde, kan man blive det ved at kontakte foreningens koordinatorer på lisl@varde.dk eller jkb@fanoe.dk

Det er gratis at være medlem af foreningen. Af hensyn til forplejning vil vi gerne have tilmeldinger til aftenen senest den 3. april – på en af ovenstående mailadresser.

 

Læs mere på www.lag-fanoe-varde.dk

 Kontaktoplysninger ved yderligere spørgsmål:

 Formand, Arne Haahr Hansen, tlf.nr. 20 29 13 87, mail: arne@haahr-hansen.dk  

 Koordinator, Lisbeth Højvang Linding, tlf.nr. 20 58 56 72, mail: lisl@varde.dk 

 Koordinator, Jacob Bay, tlf.nr. 26 18 45 52, mail: bgsejb@fanoe.dk

  Fakta: LAG Fanø-Varde er en lokal aktionsgruppe under Det Danske Landdistriktsprogram 2014-2020. Arbejdet i gruppen baseres på den såkaldte LEADER-metode, hvor grundidéen er, at lokale kræfter, med lokal indsigt og kendskab til områdets særkendetegn, får indflydelse på landdistriktspolitikken og udviklingen i området.